1.Dai caşul prin răzătoarea mare.
2.Înmoi pâinea în lapte.
3.Cureţi şi speli ceapa, spanacul şi urzicile.
4.Toci fin mărarul, ceapa, spanacul şi urzicile.
5.Într-un castron, amesteci branza cu faina, verdeturile, pâinea stoarsă şi un ou bătut cu sare după gust, până se obţine o pastă.
6.Ungi cu margarină şi tapetezi cu pesmet un vas termorezistent.
7.Torni compoziţia în strat uniform.
8.Deasupra torni oul rămas, bătut în prealabil cu sare.
9.Coci budinca timp de 15-20 minute, în cuptorul preîncalzit, la foc mediu.
10.O porţionezi şi o scoţi din formă când s-a răcit.
2.Înmoi pâinea în lapte.
3.Cureţi şi speli ceapa, spanacul şi urzicile.
4.Toci fin mărarul, ceapa, spanacul şi urzicile.
5.Într-un castron, amesteci branza cu faina, verdeturile, pâinea stoarsă şi un ou bătut cu sare după gust, până se obţine o pastă.
6.Ungi cu margarină şi tapetezi cu pesmet un vas termorezistent.
7.Torni compoziţia în strat uniform.
8.Deasupra torni oul rămas, bătut în prealabil cu sare.
9.Coci budinca timp de 15-20 minute, în cuptorul preîncalzit, la foc mediu.
10.O porţionezi şi o scoţi din formă când s-a răcit.
4 legături de urzici, 2 legături de spanac, 3 ouă, 300g caş scurs, 3 legături ceapă verde, 2 legături mărar, 150 ml lapte, 2 felii paine, 1 lingură făină, 3 linguri pesmet, 50g margarină, sare.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu