Home » BUDINCA DE SPANAC SI URZICI

BUDINCA DE SPANAC SI URZICI

1.Dai caşul prin răzătoarea mare.
2.Înmoi pâinea în lapte.
3.Cureţi şi speli ceapa, spanacul şi urzicile.
4.Toci fin mărarul, ceapa, spanacul şi urzicile.
5.Într-un castron, amesteci branza cu faina, verdeturile, pâinea stoarsă şi un ou bătut cu sare după gust, până se obţine o pastă.
6.Ungi cu margarină şi tapetezi cu pesmet un vas termorezistent.
7.Torni compoziţia în strat uniform.
8.Deasupra torni oul rămas, bătut în prealabil cu sare.
9.Coci budinca timp de 15-20 minute, în cuptorul preîncalzit, la foc mediu.
10.O porţionezi şi o scoţi din formă când s-a răcit.
4 legături de urzici, 2 legături de spanac, 3 ouă, 300g caş scurs, 3 legături ceapă verde, 2 legături mărar, 150 ml lapte, 2 felii paine, 1 lingură făină, 3 linguri pesmet, 50g margarină, sare.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE