Home » Budinca de tapioca cu cocos

Budinca de tapioca cu cocos

  1. Puneți perlele de tapioca la înmuiat pe timpul nopții într-un bol cu 250 ml lapte de migdale.
  2. După timpul de înmuiere adăugați restul cantității de lapte de migdale și gătiți la foc mic.
  3. Când budinca începe să fiarbă adăugați laptele de cocos, esența de vanilie și siropul de agave.
  4. Gătiți pentru 10-12 minute, amestecând continuu.
  5. Când budinca este aproape gata, se adaugă amidonul de porumb și sarea. 
  6. Amestecați timp de 5 minute.
  7. Tunrați budinca într-un vas de sticla și lăsați să se odihnească 1 oră înainte de a fi servită.
  8. Presărați fulgi de cocos înainte de servire.

  Credit Foto: Fotolia/ joanna wnuk

Poza principala

budinca_de_tapioca_cu_cocos.jpg

  • 450 ml lapte migdale
  • 60 g perle de tapioca
  • 230 ml lapte de cocos
  • 2 linguri sirop agave
  • 1 linguriță esență vanilie
  • 1 lingură amidon de porumb
  • un praf de sare 
Un desert fără lactate și fără zahăr, alegerea perfectă pentru întreaga familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.