- Puneți perlele de tapioca la înmuiat pe timpul nopții într-un bol cu 250 ml lapte de migdale.
- După timpul de înmuiere adăugați restul cantității de lapte de migdale și gătiți la foc mic.
- Când budinca începe să fiarbă adăugați laptele de cocos, esența de vanilie și siropul de agave.
- Gătiți pentru 10-12 minute, amestecând continuu.
- Când budinca este aproape gata, se adaugă amidonul de porumb și sarea.
- Amestecați timp de 5 minute.
- Tunrați budinca într-un vas de sticla și lăsați să se odihnească 1 oră înainte de a fi servită.
- Presărați fulgi de cocos înainte de servire.
Credit Foto: Fotolia/ joanna wnuk
Poza principala
- 450 ml lapte migdale
- 60 g perle de tapioca
- 230 ml lapte de cocos
- 2 linguri sirop agave
- 1 linguriță esență vanilie
- 1 lingură amidon de porumb
- un praf de sare
Un desert fără lactate și fără zahăr, alegerea perfectă pentru întreaga familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu