- Cu un cuțit scoateți boabele de porumb de ce cocean.
- Într-un vas aduceți laptele de cocos în punctul de fierbere, adăugați porumbul și gătiți până când acesta se înmoaie, aproximativ 12-15 minute.
- Adăugați perlele de tapioca fierte în prealabil și mențineți pe foc pentru încă 2 minute.
- Încorporați crema de cocos și îndepărtați vasul de pe foc.
- Adăugați zahăr după gust și un praf de sare.
- Serviți cu semințe de susan prăjite.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 1 știulete porumb
- 235 ml lapte cocos
- 1 cană perle tapioca fierte
- 240 g cremă de cocos
- zahăr după gust
- un praf de sare
- semințe de susan prăjite
Un desert thai poate fi alegere ideală pentru o seară romantică.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu