Home » Budinca thai cu tapioca și porumb

Budinca thai cu tapioca și porumb

  1. Cu un cuțit scoateți boabele de porumb de ce cocean.
  2. Într-un vas aduceți laptele de cocos în punctul de fierbere, adăugați porumbul și gătiți până când acesta se înmoaie, aproximativ 12-15 minute.
  3. Adăugați perlele de tapioca fierte în prealabil și mențineți pe foc pentru încă 2 minute.
  4. Încorporați crema de cocos și îndepărtați vasul de pe foc.
  5. Adăugați zahăr după gust și un praf de sare.
  6. Serviți cu semințe de susan prăjite.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

budinca_thai_tapioca_si_porumb.jpg

  • 1 știulete porumb
  • 235 ml lapte cocos
  • 1 cană perle tapioca fierte
  • 240 g cremă de cocos
  • zahăr după gust
  • un praf de sare
  • semințe de susan prăjite
Un desert thai poate fi alegere ideală pentru o seară romantică.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE