Revista Practic în bucătărie

Bulgur

bulgur.jpg

Crupe din boabe de grau incoltite sau oparite, apoi uscate si macinate grosier, fierte ca pasatul, consumate traditional in tarile orientale (cu bulete de carne, stafide, naut etc.).

Retete cu bulgur:

Cotlete de miel la gratar cu bulgur – Carnea de miel se completeaza de minune cu salata tzatziki.

Salata de bulgur – O salata cu un timp de preparare record si extrem de nutritiva.

Cotlet de miel cu salata de bulgur – O reteta in care poate fi folosit bulgurul este tocmai cea pe care v-o propunem aici.

Tabule – Prepara aceasta reteta acasa si serveste-o la aer liber impreuna cu familia si prietenii. La picnic, adauga frunzele de salata si stropeste cu ulei de masline.

Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE