Arome naturale pentru un gust irezistibil. Burger cu brânză brie.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 500g carne tocată de vită, macră
- 1 ceapă mică rasă
- 2 lingurițe sos Worcestershire
- 4 frunze de busuioc, mari
- 50 g brie, tăiată în 4
- 2 roșii deshidratate în ulei, tăiate în jumătate
- frunze de salată și roșii pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se scoate carnea tocată din frigider cu 30 de minute înainte de a prepara burgerii.
- Plasați carnea într-un bol și amestecați-o cu sare, piper, sos și ceapa dată pe răzătoare.
- Amestecați carnea cu mâinile și distribuiți-o în 4 grămezi.
- Înfășurați câte o frunză de busuioc în jurul bucății de brânză și introduceți-o în carne împreună cu roșiile deshidratate.
- Formați câte o bilă, aplatizați-o ușor pentru a-i da forma unui burger și pentru a îmbrăca bucata de brânză.
- Încingeți grătarul timp de 5 minute.
- Plasați burgerii pe grătar și ungeți-i cu ulei de la roșiile deshidratate.
- Gătiți timp de 3-5 minute pe fiecare parte.
- Serviți cu frunze de salată, roșii sau alte legume la alegere.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu