1. Amestecati carnea cu menta si potriviti de sare si piper. Impartiti carnea apoi in doi burgeri mai mari.
2. Taiati branza in jumatate si impanati fiecare bucata de carne cu cate o bucata de branza.
3. Incalziti putin ulei intr-o tigaie si prajiti burgerii pentru 12-15 minute la foc mediu, intorcandu-i ocazional pana cand branza incepe sa se topeasca si carnea se rumeneste.
4. Serviti in chifle sau ciabatta impreuna cu rosii feliate si rucola.
Poza principala
Galerie foto
250 g carne tocata de miel
2 linguri de menta proaspata, taiata
sare si piper
60-90 g branza Gloucester
ulei de masline light
2 ciabatta sau chifle de burger, injumatatite si usor prajite
rosii pentru servire
rucola
Iata o idee gustoasa pentru un pranz consistent acasa sau la birou.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu