- Combinați quinoa cu apa și puneți vasul pe foc pentru a ajunge în punctul de fierbere.
- Când începe să clocotească lăsați focul la mic și acoperiți cu un capac.
- Lăsați să fiarbă epntru 15 minute, îndepărtați vasul de pe sursa de căldură și lăsați-l acoperit pentru încă 10 minute.
- Preîncălziți cuptorul la 220 de grade.
- Tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor și ungeți cu ulei.
- Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ceapa pentru 5 minute, până când se înmoaie.
- Adăugați ciupercile tocate, usturoiul, maghiranul și oregano.
- Gătiți pentru încă 5-8 minute apoi lăsați compoziția să se răcorească.
- Bateți oul într-un bol, încorporați quinoa, amestecul de ciuperci, brânza rasă, nucile pecan, ovăzul fiert și sosul de soia.
- Amestecați pentru a combina toate ingredientele.
- Formați chiftele, aplatizați-le pentru a obține forma unui burger și coaceți în cuptor pentru 30 de minute.
- Serviți cu legumele preferate și chifle.
Credit Foto: Fotolia/ Brent Hofacker
Poza principala
- 230 ml apă
- 90 g quinoa
- 1 lingură ulei canola
- 150 g ceapă tăiată cuburi
- 220 g ciuperci
- 1 linguriță usturoi tocat
- 3/4 linguriță maghiran
- 1/4 linguriță oregano
- 1 ou
- 60 g cașcaval
- 60 g nuci pecan, prăjite și tocate mărunt
- 35 g fulgi ovăz
- 1 lingură sos soia
- 8 chifle mici
Un burger sanatos pentru vegetarieni, cu quinoa.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu