1.Dă carnea prin mașina de tocat împreună cu usturoiul și câteva fire de pătrunjel.
2.Formează cu palmele umede chifteluțele pentru burgeri și pune-le pe grilul încins câte 4-5 minute pe fiecare parte.
3.Taie cartofii subțiri și prăjește-i în ulei încins, apoi scoate-i pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
4.Unge chiflele călduțe cu sos de maioneză, așază între ele un strat de salată tăiată fin, câte un burger, ceapă tăiată julien, felii de roșii, ketchup după gust.
5.Servește burgerii alături de cartofii prăjiti si salata verde.
Vrei sa gusti preparatul „Burgeri Coco Bongo”? eCuisine.ro te invita la Coco Bongo si ai reducere de 10 % in intervalul orar 12-18 daca iti comanzi o portie de „Burgeri Coco Bongo” si mentionezi oferta de pe eCuisine.ro
Coco Bongo – Centrul Vechi, Strada Covaci 1, București
500 g carne de vită
500 g cartofi
1-2 rosii
1-2 cepe rosii
frunze de salata
3-4 căței de usturoi
ulei vegetal
pătrunjel verde
ketchup
maioneza
chifle
Reteta recomandata de ecuisine.ro si Coco Bongo.
Adaugă comentariu