Mâncăruri

Burgeri Coco Bongo

1.Dă carnea prin mașina de tocat împreună cu usturoiul și câteva fire de pătrunjel.

2.Formează cu palmele umede chifteluțele pentru burgeri și pune-le pe grilul încins câte 4-5 minute pe fiecare parte.

3.Taie cartofii subțiri și prăjește-i în ulei încins, apoi scoate-i pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.

4.Unge chiflele călduțe cu sos de maioneză, așază între ele un strat de salată tăiată fin, câte un burger, ceapă tăiată julien, felii de roșii, ketchup după gust.

5.Servește burgerii alături de cartofii prăjiti si salata verde.

 

Vrei sa gusti preparatul „Burgeri Coco Bongo”? eCuisine.ro te invita la Coco Bongo si ai reducere de 10 % in intervalul orar 12-18 daca iti comanzi o portie de „Burgeri Coco Bongo” si mentionezi oferta de pe eCuisine.ro

Coco Bongo – Centrul Vechi, Strada Covaci 1, București

Poza principala

burger_coco_bongo_mica.jpg

500 g carne de vită

500 g cartofi

1-2 rosii

1-2 cepe rosii

frunze de salata 

3-4 căței de usturoi

ulei vegetal

pătrunjel verde

ketchup

maioneza

chifle

Usor de pregatit, burgerii Coco Bongo sunt perfecti pentru serile in compania prietenilor.
Reteta recomandata de ecuisine.ro si Coco Bongo.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE