1. Pune carnea tocată într-un vas, adaugă sare şi piper, apoi amestecă bine. Formează mingiuţe de 2,5 -3 cm, aplatizează-le ușor şi tăvălește-le prin susan.
2. Dă brânza pe răzătoare. Adaugă untul topit şi amestecă. Pune compoziţia pe o folie de aluminiu, rulează şi dă la rece.
3. Încinge un strop de ulei într-o tigaie şi aşează burgerii. Ţine 5 minute pe fiecare parte, până capătă o culoare rumenă. Când sunt gata, pune peste bugeri câte o felie din amestecul de unt şi decorează cu ierburi. Poftă bună!
Ştiai? Brânza cu mucegai este un aliment foarte versatil: ea poate fi folosită atât în prepararea mâncărurilor sărate, cât şi ca „garnitură“ în prezentarea unor deserturi.
Credit foto: Photoland/Profimedia
600 g carne tocată
80 g brânză cu mucegai
150 g unt
2 linguri cu seminţe de susan
ierburi pentru decor
sare
piper
ulei
Salata de cuscus cu rosii coapte si branza de capra
Adaugă comentariu