1. Combina carnea tocata cu pesmetul, oul, oregano, chimionul, cuisoarele, scortisoara si sarea.
2. Imparte amestecul in patru bucati cu mainile tapetate cu faina.
3. Pune-l la frigider timp de 20 de minute, dupa care prajeste burgerii in ulei de masline, timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
4. Pune burgerii pe chifle, cu chutney de rosii deasupra, dar si frunze de nasturel, castravete, avocado si ceapa.
500g de carne tocata de strut
O jumatate de cana de pesmet
Un ou
Doua linguri de apa
Doua lingurite de oregano uscat
O lingurita de chimion
O lingurita de cuisoare
O jumatate de lingurita de scortisoara
Doua lingurite de sare de mare
Faina pentru tapetare
Ulei de masline pentru prajire
Pentru servire:
Chutney de rosii
Felii de paine alba cu crusta
Frunze de nasturel
Castraveti taiati in felii subtiri
Avocado taiat
Ceapa
Adaugă comentariu