- Plasați bucățile de somon împreună cu ghimbirul, pasta de curry, sosul de soia si jumătate din cantitatea de coriandru tocat, într-un blender.
- Pulsați până obțineți o textură omogenă.
- Amestecați cu mâna și formați 4 chifle, apoi modelați-le pentru a da forma unor burgeri cărnoși.
- Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți burgerii câte 4-5 minute pe fiecare parte până se rumenesc ușor.
- În acest timp, feliați morcovii și castravetele cu un curățător de bucătărie.
- Amestecați legumele într-un bol împreună cu frunzele de coriandru.
- Combinați oțetul cu zahărul pțnă când acesta este complet dizolvat.
- Stropiți salata, amestecați și distribuiți în farfurii.
- Așezați burgerii și serviți.
- Garnitura de orez este o alegere excelentă pentru acest preparat.
Poza principala
- file somon, 550 g fără piele, tăiat în bucăți
- 2 linguri pastă curry roșu Thai
- 1 bucată ghimbir ras
- 1 linguriță sos de soia
- 1 buchet coriandru ( frunzele tocate )
- 1 linguriță ulei vegetal
- felii de lămâie pentru servit
Pentru salată:
- 2 morcovi
- 1 castravete
- 2 linguri oțet de vin alb
- 1 linguriță zahăr pudră
Verde pentru burgeri arătoși, gustoși și sățioși.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu