Home » Vegetarian & vegan » Burrito cu fasole rosie
Vegetarian & vegan

Burrito cu fasole rosie

  1. Curățați ceapa și tocați-o rondele subțiri.
  2. Plasați ceapa într-o tigaie cu unt încins și căliți-o având grijă să nu se ardă, amestecând continuu. Scurgeți fasolea de excesul de apă și adăugați-o peste ceapă.
  3. Bateți ouăle și amestecați-le cu smântână și coriandru tocat.
  4. Turnați amestecul obținut peste ceapa din tigaie și lăsați să se formeze o omletă închegată, amestecțnd continuu.
  5. Încorporați cașcavalul, acoperiți vasul cu un capac și lăsați pe foc mic până când se topește cașcavalul.
  6. Preîncălziți cuptorul la 170 de grade .
  7. Umpleți fiecare tortilla cu amestecul obținut.
  8. Rulați strâns și coaceți pentru 5 minute în cuptorul preîncălzit.
  9. Serviți preparatul cald cu smântână.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

burrito_cu_fasole_rosie.jpg

  • 1/2 legătură ceapă verde
  • 25 g unt
  • 150 g fasole roșie la conservă
  • 6 ouă
  • 1/2 legătură coriandru
  • 50 ml smântână
  • 150 g cașcaval ras
  • sare
  • piper măcinat
  • 4 tortilla
  • smântână ( opțional )
Pentru petreceri neplanificate, un burrito gustos în doar 25 de minute timp de preparare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.