- Curățați ceapa și tocați-o rondele subțiri.
- Plasați ceapa într-o tigaie cu unt încins și căliți-o având grijă să nu se ardă, amestecând continuu. Scurgeți fasolea de excesul de apă și adăugați-o peste ceapă.
- Bateți ouăle și amestecați-le cu smântână și coriandru tocat.
- Turnați amestecul obținut peste ceapa din tigaie și lăsați să se formeze o omletă închegată, amestecțnd continuu.
- Încorporați cașcavalul, acoperiți vasul cu un capac și lăsați pe foc mic până când se topește cașcavalul.
- Preîncălziți cuptorul la 170 de grade .
- Umpleți fiecare tortilla cu amestecul obținut.
- Rulați strâns și coaceți pentru 5 minute în cuptorul preîncălzit.
- Serviți preparatul cald cu smântână.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 1/2 legătură ceapă verde
- 25 g unt
- 150 g fasole roșie la conservă
- 6 ouă
- 1/2 legătură coriandru
- 50 ml smântână
- 150 g cașcaval ras
- sare
- piper măcinat
- 4 tortilla
- smântână ( opțional )
Pentru petreceri neplanificate, un burrito gustos în doar 25 de minute timp de preparare.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu