1. Frământă 400 g făină cu gălbenușurile, romul, smântâna, sare și două ceșcuţe cu apă minerală. Amestecă margarina cu restul de făină și sucul de lămâie.
2. Întinde aluatul și unge-l cu amestecul de margarină. Împăturește și lasă la rece o oră.
3. Întinde apoi o foaie mai groasă și, cu ajutorul unei forme, taie cercuri.
4. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge-le cu ou bătut și coace-le la cuptor cam 30 de minute.
5. Taie bușeurile pe jumătate și pune între ele un strat generos de gem și frișcă.
Poza principala
Galerie foto
300 g frişcă
1 ou
pentru aluat:
280 g margarină
475 g făină
2 linguri cu smântână
2 galbenusuri
apă minerală
1 lingură cu rom
1 lămâie
sare
Buseurile cu dulceata sunt un desert delicios si simplu de preparat!
Numar de portii
4
Calorii
315
Facebook Comments
Adaugă comentariu