1. Într-un castron, bate spumă 5 albușuri cu un praf de sare. Adaugă treptat zahărul și zahărul vanilat.
2. Adaugă cele 6 gălbenușuri frecate cu esenţă de vanilie și uleiul, treptat. Presară făina amestecând de jos în sus.
3. Toarnă compoziţia astfel obţinută într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină.
4. Acoperă totul cu albușul rămas și bătut și el spumă. Presară deasupra lingura cu zahăr și coace la cuptor, 35-40 de minute.
5. După ce s-a răcit, cu ajutorul unui pahar taie mici bușeuri. Pune pe fiecare bușeu frișcă și câte o căpșună spălată bine.
Poza principala
Galerie foto
6 ouă
6 linguri cu ulei
1 cană cu făină
1 cană cu zahăr
căpşuni
1 pahar cu frişcă
2 pliculețe cu zahăr vanilat
esenţă de vanilie
1 lingură cu sare
Ce spui de o porție generoasă de prăjituri de casă cu frișcă și căpșuni? Un desert pufos și gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu