1. Freacă gălbenușurile cu zahărul până obții o cremă fină. Separat, bate albușurile spumă.
2. Adaugă brânza și vanilia în cremă, amestecă apoi încorporează făina cernută împreună cu praful de copt.
3. La final, adaugă spuma de albușuri și un praf de sare. Pune în compoziția obținută jumătățile de caise.
4. Unge cu ulei sau unt topit o tigaie nonaderentă și ia cu lingura din compoziție (caisa si aluat). Coace pe ambele părți.
5. Pudrează-le cu zahăr și servește-le călduțe.
Poza principala
Galerie foto
7-8 caise
500 g brânză ricotta (de vaci)
4 ouă
3 linguri cu zahăr
50 g făină
½ linguriță cu praf de copt
esență de vanilie
sare
ulei/unt topit
Răsfăț culinar pentru micul-dejun.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu