Revista Practic în bucătărie

Caise coapte cu ghimbir crocant

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Taiati caisele pe jumatate si scoateti samburii. Puneti fructele intr-un vas de yena, cu miezul in sus.

2. Sfaramati biscuitii. Topiti untul, apoi amestecati-l cu biscuitii si mierea. Puneti compozitia pe fiecare caisa. Stropiti cu sucul de portocale si presarati jumatate din coaja rasa. Coaceti pentru 20 de minute sau pana cand caisele se inmoaie.

3. Intre timp, adaugati restul cojii rase in branza mascarpone si amestecati. Serviti caisele calde alaturi de branza mascarpone cu aroma de portocale.

Poza principala

rexfeatures_715965f_mica.jpg

10 caise proaspete
8 biscuiti cu ghimbir
30 g unt
2 lingurite miere
coaja rasa si zeama de la o portocala
200 g branza mascarpone

Un deliciu dulce, perfect pentru o gustare de vara.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE