1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Pune painea pe o tava de copt si coace-o pana devine maronie si uscata, aproximativ 20 de minute. Faramiteaz-o.
2. Combina oregano si faina. Ruleaza calamarii prin amestec, apoi prin ouale batute si prin painea faramitata.
3. Incalzeste uleiul foarte tare si prajeste calamarii pana devin crocanti, aproximativ 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Serveste cu salata si felii de lamaie.
Poza principala
Galerie foto
6 felii de paine alba
10g de oregano tocat
140g de faina alba
600g de calamari, curatati
3 oua, batute usor
ulei de floarea soarelui
sare si piper
frunze de salata la alegere
2 lamai, feliate
Cine spune ca mancarea sanatoasa nu are gust? Iata o gustare perfecta pentru pranz.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu