Home » Calamari umpluti cu ansoa si pesmet

Calamari umpluti cu ansoa si pesmet

1. Taie tentaculele mărunt și dă calamarii curățați sub un jet de apă rece.

2. Călește ceapa tocată mărunt într-o lingură cu ulei încins. Adaugă ardeiul mărunțit și călește-le împreună. 

3. Adaugă fileurile de anșoa și tentaculele. După 1-2 minute, adaugă usturoiul zdrobit și apoi stinge cu vin. Lasă să se evapore alcoolul.

4. Pune 200 g roșii cherry tăiate și lasă să scadă sosul format. Ia de pe foc, potrivește gustul de sare și piper, apoi încorporează pesmetul.

5. Umple calamrii cu acest amestec, închide-i cu o scobitoare și rumenește-i pe un grătar încins, uns în prealabil cu puțin ulei.

6. Servește calamarii umpluți imediat.

credit foto: © Lorenzo Buttitta – Fotolia.com

Inele de calamari pane

Poza principala

calamari_umpluti_fotolia_41493566_subscription_xxl.jpg_c_lorenzo_buttitta_-_fotolia.com_mica.jpg

2 calamari mari

1 ceapă albă

1 ardei gras roșu

500 g roșii cherry

1-2 căței de usturoi

2 fileuri de anșoa

2 linguri cu pesmet

50 ml vin alb

ulei

sare

piper

 

Salata de calamari cu papaia si avocado

Calamari umpluți, o rețetă grozavă și gustoasă pentru o vară plină de gust.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE