Calamari umpluti cu ansoa si pesmet

1. Taie tentaculele mărunt și dă calamarii curățați sub un jet de apă rece.

2. Călește ceapa tocată mărunt într-o lingură cu ulei încins. Adaugă ardeiul mărunțit și călește-le împreună. 

3. Adaugă fileurile de anșoa și tentaculele. După 1-2 minute, adaugă usturoiul zdrobit și apoi stinge cu vin. Lasă să se evapore alcoolul.

4. Pune 200 g roșii cherry tăiate și lasă să scadă sosul format. Ia de pe foc, potrivește gustul de sare și piper, apoi încorporează pesmetul.

5. Umple calamrii cu acest amestec, închide-i cu o scobitoare și rumenește-i pe un grătar încins, uns în prealabil cu puțin ulei.

6. Servește calamarii umpluți imediat.

credit foto: © Lorenzo Buttitta – Fotolia.com

Inele de calamari pane

Poza principala

calamari_umpluti_fotolia_41493566_subscription_xxl.jpg_c_lorenzo_buttitta_-_fotolia.com_mica.jpg

2 calamari mari

1 ceapă albă

1 ardei gras roșu

500 g roșii cherry

1-2 căței de usturoi

2 fileuri de anșoa

2 linguri cu pesmet

50 ml vin alb

ulei

sare

piper

 

Salata de calamari cu papaia si avocado

Calamari umpluți, o rețetă grozavă și gustoasă pentru o vară plină de gust.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE