Pregătește o masă de pește folosind rețeta perfectă a lui Martha Stewart.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- un calcan (500-750 g, fasonat)
- sare
- piper măcinat
- 45 g unt topit
- 60 g făină
- 60 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 1 lingură frunze tocate de pătrunjel
- 2 lămâie, tăiată în două
Modalitate de preparare:
- Asezonați peștele cu sare și piper, timp în care puneți la încins untul topit.
- Tapetați peștele cu făină și apoi scuturați de exces și așezați peștele în tigaie cu pielea în jos și sotați până se rumenește, aproximativ 4 minute.
- Folosiți o spatulă pentru pește pentru a-l putea întoarce cu grijă, apoi sotați și pe partea cealaltă până devine brun auriu, cam încă 3 minute.
- Puneți cuburile de unt în tigaia fierbinte în jurul peștelui și lăsați-l să se topească.
- Presărați pătrunjel peste pește.
- Când untul începe să facă spumă, stoarceți peste el lămâia, apoi începeți să puneți cu lingura din acest sos peste pește.
- Transferați peștele pe un platou și serviți.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu