Toaca bine carnea. Fierbe bine ficatul, inima si limba. Ficatul da-l pe razatoarea mare, inima si limba taie-le marunt.
Toaca marunt ceapa si caleste-o in grasimea incinsa, apoi amestec-o cu restul carnurilor, drege de sare si condimente. Adauga zeama.
Umple matele cu acest amestec si pune la fiert caltabosii cu foile de dafin, piperul boabe si o felie de lamaie 30-40 de minute. Inteapa matul, sa nu pocneasca.
Revista BUCATARIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
1 kg carne (amestec vita-porc)
1,5 kg ficat de porc, inima de porc, limba de porc
3 cepe
100 g unt sau untura
2 foi de dafin
5 boabe de piper
mate groase de porc
sare
Daca ti-e pofta de putin traditional, iata o reteta delicioasa de caltabosi.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu