1.Spală ceapa și toacă mărunt și amestecă brânzeturile.
2.Adaugă ceapa, coaja de lămâie, piperul și ardeiul iute. Potrivește de sare și dă la frigider pentru 1 oră.
3.Formează 8 mingiuțe din amestecul de brânză, dă-le prin verdețuri, ardei sau nuci. Ține-le la frigider să se întărească.
4.Taie mingiuțele în jumătăți și așază-le pe biscuiți.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Sugestie: Prăjește semințe de susan și râșnește mac. Dă mingiuțele prin acest amestec pentru un plus de gust si culoare!
Poza principala
Galerie foto
1-2 fire de ceapă verde
100 g brânza de vaci
80 g brânză cremoasă
20 g de parmezan ras
coajă de lămâie
piper măcinat
1 ardei iute
sare
2-3 linguri cu verdeață tocată
2-3 linguri cu ardei gras roșu tocat
2-3 linguri cu nuci tocate
16 biscuiței sărați
Un antreu nu doar elegant, ci absolut delicios, care îți alintă papilele gustative!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu