1. Taie vânăta felii subțiri, presară sare peste ele și lasă-l ela scurs într-o sită.
2. Între timp, feliază prazul și călește-l în puțin ulei încins. La final, toarnă un strop de sos de soia și presară piper măcinat.
3. Rumenește într-o tigaie unsă cu ulei feliile de vânătă și așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune deasupra câte o linguriță cu praz și mozzarella. Dă la cuptor cât să se înmoaie brânza.
4. Servește canapelele de vinete cu praz și mozzarella pe pat de salată verde și roșii cherry.
credit foto: Guliver/Thinkstock
Poza principala
Galerie foto
1 vânătă
1-2 fire de praz (subțiri)
100 g mozzarella
roșii cherry
sos de soia
ulei de susan
ceapă verde
piper
Gustoase si ingenioase, canapelele de vinete cu praz și mozzarella sunt ideale pentru o masă cu prietenii.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu