1. Topește untul, adaugă făina amestecând energic pentru a nu se forma cocoloașe. Toarnă treptat laptele călduţ, până se formează o cremă de consistenţa unei smântâni. Lasă să dea în 2-3 clocote.
2. Separat, amestecă ricotta cu brânza telemea zdrobită bine și ouăle bătute cu smântâna. Umple fiecare cannellone cu amestecul de brânzeturi.
3. Așază-i într-o tavă unsă cu unt și toarnă deasupra sosul. Presară cașcaval ras și lasă aceste cannelloni la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Poza principala
Galerie foto
12 cannelloni
1 cutie cu brânză ricotta
300 g brânză telemea puţin sărată
2 ouă
50 g unt
100 g caşcaval
3 linguri cu smântână
250 ml lapte
1 lingură cu făină
sare
Esti in graba si nu stii ce sa prepari la cina? Incearca aceasta reteta de cannelloni. Se prepara destul de usor si este extrem de savuroasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu