Home » Cannelloni

Cannelloni

1. Topește untul, adaugă făina amestecând energic pentru a nu se forma cocoloașe. Toarnă treptat laptele călduţ, până se formează o cremă de consistenţa unei smântâni. Lasă să dea în 2-3 clocote.

2. Separat, amestecă ricotta cu brânza telemea zdrobită bine și ouăle bătute cu smântâna. Umple fiecare cannellone cu amestecul de brânzeturi.

3. Așază-i într-o tavă unsă cu unt și toarnă deasupra sosul. Presară cașcaval ras și lasă aceste cannelloni la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

 

Cannelloni cu vinete si branza

Poza principala

cannelloni_mic.jpg

12 cannelloni

1 cutie cu brânză ricotta

300 g brânză telemea puţin sărată

2 ouă

50 g unt

100 g caşcaval

3 linguri cu smântână

250 ml lapte

1 lingură cu făină

sare

 

Paste-scoici umplute cu sos pesto si ton

Esti in graba si nu stii ce sa prepari la cina? Incearca aceasta reteta de cannelloni. Se prepara destul de usor si este extrem de savuroasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE