Cannelloni cu ricotta

  1. Taie prazul în rondele subțiri și pune-l într-o tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline și o lingură cu apă. 
  2. Menține prazul la foc mic doar până când se înmoaie. 
  3. Lasă-l apoi să se răcească la temperatura camerei.
  4. Adaugă apoi ricotta, parmezanul ( 5 linguri ), un praf de nucșoară, sare și piper după gust.
  5. Amestecă ingredientele, apoi toarnă compoziția într-un poș.
  6. Umple fiecare formă de paste cu amestecul de ricotta și așează-le într-un vas termorezistent uns cu unt.
  7. Amestecă smântâna, apa ușor încălzită și un praf de sare și piper. 
  8. Încălzește sosul la foc mic. 
  9. Toarnă sosul peste paste, presară 50 de grame de parmezan deasupra și introdu tava în cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.
  10. Servește cu nuci mărunțite. 

 Credit Foto: Fotolia/ olhaafanasieva

Poza principala

cannelloni_cu_ricotta.jpg

  • 18 bucăți paste cannelloni
  • 300 g ricotta
  • 200 g praz
  • ulei de măsline
  • 50 g parmezan ras + 4-5 linguri 
  • sare
  • piper
  • nucșoară
  • 50 g nuci
  • 250 ml smântână dulce
  • 200 ml apă
Paste umplute cu brânză și praz, gătite în sos de smântână și servite cu nuci.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE