- Taie prazul în rondele subțiri și pune-l într-o tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline și o lingură cu apă.
- Menține prazul la foc mic doar până când se înmoaie.
- Lasă-l apoi să se răcească la temperatura camerei.
- Adaugă apoi ricotta, parmezanul ( 5 linguri ), un praf de nucșoară, sare și piper după gust.
- Amestecă ingredientele, apoi toarnă compoziția într-un poș.
- Umple fiecare formă de paste cu amestecul de ricotta și așează-le într-un vas termorezistent uns cu unt.
- Amestecă smântâna, apa ușor încălzită și un praf de sare și piper.
- Încălzește sosul la foc mic.
- Toarnă sosul peste paste, presară 50 de grame de parmezan deasupra și introdu tava în cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.
- Servește cu nuci mărunțite.
Credit Foto: Fotolia/ olhaafanasieva
Poza principala
- 18 bucăți paste cannelloni
- 300 g ricotta
- 200 g praz
- ulei de măsline
- 50 g parmezan ras + 4-5 linguri
- sare
- piper
- nucșoară
- 50 g nuci
- 250 ml smântână dulce
- 200 ml apă
Paste umplute cu brânză și praz, gătite în sos de smântână și servite cu nuci.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu