Revista Practic în bucătărie

Canneloni cu spanac si sos de rosii

1.Pune pastele în apă deja clocotită în care ai pus un praf de sare. Nu le lăsa în apă mai mult de 3-4 minute. Scurge-le și lasă-le deoparte.

2.Încinge uleiul și călește cățeii de usturoi feliați. Adaugă apoi roșiile în suc, boia iute sau dulce, un praf de sare și lasă să dea 3-4 clocote. Acoperă și dă deoparte.

3.Între timp, pregătește umplutura de spanac. Scurge-l bine de apă, amestecă-l cu brânza, mozzarella răzuită, oul, sare și piper după gust. Umple canneloni cu maestecul despanac și brânză și așază-le într-o tavă în care ai pus o parte din sosul de roșii.

4.Toarnă deasupra restul de sos și cașcavalul ras și dă tava la cuptor pentru jumătate de oră. Servește imediat.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

cannelonni_517871089_mica.jpg

8 bucăți cannelloni

200 g spanac decongelat

150 g brânză ricotta

100 g mozzarella

50 g cașcaval

1 ou

1 cutie cu roșii tăiate în suc propriu

2-3 căței de usturoi

2 linguri cu ulei de măsline

boia iute sau dulce

sare și piper

Cu toate că pare complicat de preparat, rețeta de canneloni cu spanac și sos de roșii este și ușor de pregătit, și foarte gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE