1.Pune pastele în apă deja clocotită în care ai pus un praf de sare. Nu le lăsa în apă mai mult de 3-4 minute. Scurge-le și lasă-le deoparte.
2.Încinge uleiul și călește cățeii de usturoi feliați. Adaugă apoi roșiile în suc, boia iute sau dulce, un praf de sare și lasă să dea 3-4 clocote. Acoperă și dă deoparte.
3.Între timp, pregătește umplutura de spanac. Scurge-l bine de apă, amestecă-l cu brânza, mozzarella răzuită, oul, sare și piper după gust. Umple canneloni cu maestecul despanac și brânză și așază-le într-o tavă în care ai pus o parte din sosul de roșii.
4.Toarnă deasupra restul de sos și cașcavalul ras și dă tava la cuptor pentru jumătate de oră. Servește imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock
8 bucăți cannelloni
200 g spanac decongelat
150 g brânză ricotta
100 g mozzarella
50 g cașcaval
1 ou
1 cutie cu roșii tăiate în suc propriu
2-3 căței de usturoi
2 linguri cu ulei de măsline
boia iute sau dulce
sare și piper
Adaugă comentariu