1. Inmuiati fiecare capsuna in ciocolata alba topita, asa incat sa fie acoperita cu totul, mai putin codita. Scurgeti bine de tot. Puneti capsunele in tava tapetata si lasati sa se aseze ciocolata.
2. Inmuiati jumatate de capsuna in ciocolata neagra topita, apoi cealalta jumatate, lasand un „V” de ciocolata alba in centru. Scurgeti-le bine, apoi puneti-le in tava tapetata si lasati-le sa se aseze.
3. Puneti ciocolata neagra topita ramasa in sprit. Spritati un papion micut pe fiecare capsuna si cate 3 punctulete, ca nasturei, la fel ca in imaginea de mai sus. Lasati ciocolata sa se aseze inainte de a servi.
Poza principala
Galerie foto
12-15 capsune mari, spalate, cu codita
150 g ciocolata alba, topita
150 g ciocolata neagra, topita
tava tapetata cu hartie de copt
sprit
De la copii la adulti in toata firea, cu totii vor adora acest desert simpatic.
Numar de portii
12-15 capsune
Calorii
90/capsuna
Facebook Comments
Adaugă comentariu