1. Pune vinul cu otetul si cu zaharul la fiert pana obtii un sirop gros. Taie capsunele, pune-le in sirop cat acesta este inca fierbinte si imparte amestecul in patru pahare.
2. Dupa ce s-a mai racit compozitia, bate frisca usor si pune-o peste capsune. Deasupra pune bezelele si presara alunele pisate.
Poza principala
Galerie foto
1kg de capsune
200ml de vin rosu
50ml de otet
100g zahar
100g frisca
12 bezele mici
50g alune pisate
O incantare pentru ochi, un deliciu pentru papilele gustative. Nu te mai saturi!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Cred ca ar mai trebui precizat ca, capsunile trebuie adaugate in sos cat acesta e inca fierbinte, pentru ca acestea se inmoaie. Eu le-am adaugat cand sosul era destul de rece si nu mi-a placut asa de mult…dar a fost mai sanatos (mai multa vitamina C….:P )…:P