O salată diferită de fructe servită cu pesto de fistic.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 800 g căpșuni
- 4 linguri suc de coacăze
- 2 linguri lichior de cireșe
- 2 linguri zahăr pudră
- 2 linguri zeamă de lămâie
- 50 g fistic
- 40 g ciocolată albă
- 1 linguriță zahăr pudră
- 2 linguri smântână grasă
- câteva frunze de mentă
Modalitate de preparare:
- Spălați și curățați căpșunile. Tăiați-le în sferturi și plasați-le într-un bol.
- Stropiți-le cu suc de coacăze, lichior de cireșe, 2 linguri de zahăr pudră și 1 lingură de zeamă de lămâie.
- Amestecați ingredientele, acoperiți vasul cu folie și lăsați-le să stea la rece pentru 30 de minute.
- Sfărâmați ciocolata albă cu un cuțit.
- Plasați fisticul și ciocolata într-un tocător și măcinați-le.
- Transferați amestecul într-un bol și adăugați peste el 1 lingură de zeamă de lămâie, 1 linguriță zahăr pudră și smântâna.
- Amestecați pentru a combina toate ingredientele.
- Distribuiți căpșunele în farfurii și presărați deasupra pesto de fistic.
- Decorați cu mentă și serviți.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu