1.Curăţă peștii, spală-i bine și crestează-i din loc în loc. Unge-i pe ambele părţi cu ulei și condimentează-i cu sare și piper. Așază-i apoi într-o tavă unsă cu ulei.
2.Stropește-i cu puţină apă și lasă-i la cuptor, la foc potrivit. Spre final, adaugă ceapa tocată, usturoiul zdrobit și frecat bine cu două linguri cu ulei și trei cu apă rece.
3.Stropește cu vin din belșug, presară pătrunjel tocat cât mai mărunt și mai lasă la cuptor câteva minute să se întrepătrundă aromele.
4.Servește alături de cartofi prăjiţi, kaizer rumenit, roșioare și rondele de castraveţi muraţi.
Poza principala
Galerie foto
1 kg caras
400 g kaizer
4 cartofi
2 cepe
8 căței de usturoi
250 ml vin alb sec
3 castraveţi muraţi
3 roşii
1 legătură de pătrunjel
ulei
sare
piper
Când ți-e poftă de o rețetă cu pește, încearcă propunerea noastră, caras „îmbătat“. Ușor de preparat și foarte gustos!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu