Home » Blog » Care sunt dimensiunile standard pentru paharele de inghetata?
Blog

Care sunt dimensiunile standard pentru paharele de inghetata?

Various colorful ice cream sorts with fruits in paper cups on pink background

Inghetata este unul dintre deserturile preferate ale copiilor si adultilor, mai ales in zilele toride de vara. Cei care detin o gelaterie trebuie sa gaseasca o modalitate practica de servire a inghetatei, iar folosirea unor pahare de carton este preferata atat de vanzatori, cat si de clienti. Acestea sunt disponibile in diferite culori si dimensiuni, iar preturile sunt accesibile. 

Inghetata poate fi servita intr-o varietate de locatii, de la gelaterii si restaurante, pana la camioanele de inghetata, care devin atractia principala din parcuri in timpul sezonului estival. In orice caz, persoana care detine afacerea si care este responsabila de buna functionare a acesteia trebuie sa aleaga cu atentie recipientele in care serveste inghetata. Ambalaj Market propune mai multe modele de pahare din carton, in culori si dimensiuni variabile.

De ce sunt paharele dn carton o alegere buna pentru servirea inghetatei?

Atunci cand isi cumpara o inghetata la pahar, majoritatea persoanelor isi doresc sa o serveasca pe loc, fara ca aceasta sa se topeasca totusi prea repede. De aceea, recipientul este important. Paharul din carton nu favorizeaza cresterea temperaturii continutului, astfel ca desertul va putea fi savurat fara griji in timpul unei plimbari sub soare. In comparatie cu alte materiale folosite pentru paharele de inghetata, cum ar fi plasticul, cele din carton sunt mai usoare si mai confortabile in mana. Prin urmare, experienta de consum este una placuta. 

Un alt avantaj al utilizarii paharelor de carton pentru inghetata il reprezinta grija fata de mediu. Acestea sunt o optiune mai ecologica decat paharele din plastic, fiind ideale pentru vanzatorii care vor sa contribuie la reducerea impactului asupra mediului inconjurator. 

La Ambalaj Market sunt disponibile pahare de carton pentru inghetata in mai multe modele, fiind o alegere sustenabila si avantajoasa pentru mediu, pentru consumator si pentru afacerea in sine, datorita pretului accesibil. Astfel, investitia in pahare pentru inghetata fabricate din carton este o alegere avantajoasa din punct de vedere al igienei, al sustenabilitatii si al versatilitatii. 

Care este dimensiunea standard a paharelor de inghetata?

In oferta Ambalaj Market exista mai multe modele de pahare pentru inghetata. In general, paharul folosit pentru o cupa de inghetata are o dimensiune de 6.5×5.5 cm, dar aceasta poate sa varieze. Aceste pahare sunt suficient de incapatoare si inalte, iar pentru a servi mai multe cupe de inghetata pot fi alese cele cu inaltime de 6.3 cm si diametru de 9 cm. 

In momentul alegerii paharelor de inghetata se tine cont de cateva aspecte: bugetul disponibil, prezentarea si estetica paharelor si preferintele. Daca unii comercianti prefera sa aiba pe stoc pahare de diferite dimensiuni, altii le vor alege pe cele de dimensiuni mai mari si le vor folosi inclusiv pentru portiile mai mici de inghetata. 

Acestea sunt principalele criterii de alegere a paharelor de inghetata, fie ca se opteaza pentru dimensiunea standard sau nu. Oferta Ambalaj Market include mai multe tipuri de ambalaje si recipiente pentru diferite mancaruri si deserturi, inclusiv pentru inghetata.

Facebook Comments

Roxana Stoian

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.