Curata prazul, taie-l rondele si caleste-l in putin ulei impreuna cu morcovul taiat cat mai marunt. Adauga apoi cartofii curatati si taiati cubulete.
Acopera cu putina supa de legume sau de carne. Pune foile de dafin si presara un praf de sare si piper. Lasa la cuptor sa scada putin, dupa care adauga carnatii fripti si taiati rondele.
Mai lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele. La final, aromatizeaza carnaciorii cu legume cu verdeata tocata fin si cu cateva rondele de praz necalit.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
carnati fripti (sau pe gratar)
5-6 cartofi
1 fir de praz
1 morcov
supa de legume
2-3 foi de dafin
patrunjel
sare
piper
ulei
Putem sa ii pacalim pe pofticiosii familiei asezonand cateva legume langa clasicii carnaciori.
Numar de portii
4
Calorii
305
Facebook Comments
Adaugă comentariu