1.Spală bine lintea și pune-o la fiert în apă cu o ceapă, morcovii, țelina și rădăcina de pătrunjel. Pune toate legumele întregi.
2.Separat, taie ceapa julien și călește-o în ulei. Adaugă lintea bine fiartă și ceșcuța cu vin alb sec. Potrivește gustul de sare și mai lasă pe foc câteva minute. La final, aromatizează cu pătrunjelul tocat.
3.Separat, răsucește cârnații, înfige-i pe bețe de frigăruie și rumenește-i într-o tigaie. Servește-i cu lintea bine scăzută.
foto: Photoland/Photocuisine
Poza principala
Galerie foto
4 cârnați proaspeți
200 g linte
3 cepe roșii
2 morcovi
1 țelină
1 ceșcuță cu vin alb sec
1 rădăcină de pătrunjel
pătrunjel
ulei
sare
Sănătoasă și plină de vitamine, lintea poate fi alegerea perfectă pentru o masa gustoasa mai ales daca alaturi pui si niste carnaciori suculenti.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu