1. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti carnatii timp de 10 minute, sau pana ce se rumenesc. Luati carnatii din tigaie si puneti-i deoparte.
2. Adaugati cepele in tigaie si prajiti pana ce acestea devin maronii. Amestecati 100 ml apa fierbinte si puneti carnatii inapoi in tava. Lasati sa fiarba timp de 10 minute.
3. Intre timp, fierbeti cartofii in putina apa timp de 20 de minute sau pana se inmoaie. Adaugati spanacul si lasati sa fiarba pentru inca 2-3 minute.
4. Scurgeti cartofii si spanacul, adaugati unt si preparati piureul. Adaugati putin lapte daca umplutura este prea uscata. Asezonati dupa gust si serviti cu carnatii si sosul de ceapa.
10 ml ulei floarea-soarelui
8 carnati
2 cepe feliate
500 g cartofi decojiti si taiati cubulete
300 g spanac
50 g unt
Adaugă comentariu