Fasolea verde, mereu o alegere gustoasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 300 g carne de porc
- 200 g fasole verde
- 1 cățel de usturoi
- 2 lingurițe sos de soia
- un praf de sare
- un praf de zahăr
- piper măcinat după gust
- 70 ml supă carne
- 1/2 linguriță amidon de porumb
Modalitate de preparare:
- Carnea de porc se taie în fâșii, iar fasolea se taie în bucăți mici.
- Se zdrobește cățelul de usturoi și se prăjește împreună cu bucățile de carne pentru 3 minute.
- Se adaugă legumele și condimentele.
- Se călesc ingredientele pentru 5 minute, timp în care se amestecă continuu.
- Se adaugă zeama de carne și se aduce preparatul în punctul de fierbere.
- Lăsați amestecul să se odihnească și între timp amestecați amidonul nu apă rece și legați sosul cu această compoziție.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu