Home » Deserturi & băuturi » Carpacio de ananas
Deserturi & băuturi

Carpacio de ananas

  1. Feliați ananasul în felii subțiri.
  2. Așezați feliile de ananas pe o farfurie întinsă.
  3. Tăiați batonul de vanilie pe mijloc și extrageți semințele. 
  4. Presărați semințele pe bucățile de ananas.
  5. Într-un vas mic, aduceți apa in punctul de fierbere și adăugați zahărul.
  6. Când zahărul începe să se topească, amestecați și lăsați lichidul să scadă puțin.
  7. Turnați siropul obținut peste feliile de ananas. 
  8. Lăsați preparatul la rece pentru 1 oră. 
  9. Serviți deserul rece, însoțit de o plăcintă sau cu înghețată.

 Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana

Poza principala

carpacio_de_ananas.jpg

  • 1 kg ananas
  • 100 ml apă
  • 1 baton vanilie
  • 2 lingurițe zahăr brun
Vă propunem un desert simplu dar cu un gust intens, aromat și răcoritor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.