Home » Vegetarian & vegan » Cartof dulce cu ciuperci si rozmarin
Vegetarian & vegan

Cartof dulce cu ciuperci si rozmarin

Foto
123RF
Cartoful dulce are un gust aparte si poate fi folosit în multe preparate spectaculoase.
cartof_dulce_cu_ciuperci_si_rozmarin.jpg

Dificultate : ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 2 cartofi dulci, aproximativ 300 g fiecare
  • 1 lingură ulei măsline
  • 200 g ciuperci
  • 1 linguriță rozmarin tocat
  • 2 linguri parmezan ras

  Modalitate de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 250de grade.
  2. Înțepați cartofii dulci în mai multe locuri, apoi introduceți-i în cuptor timp de 10-15 minute, întorcându-i o singură dată, până când se înmoaie.
  3. În acest timp încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ciupercile feliate împreună cu rozmarinul și mențineți pe foc până când acestea sunt ușor colorate. 
  4. Mențineți la foc iute și amestecați frecvent.
  5. Condimentați cu sare și piper după gust.
  6. Crestați cartofii și umpleți cu amestecul de ciuperci. 
  7. Mențineți la cuptor pentru încă 10 minute.
  8. Presărați parmezan și serviți preparatul cald.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE