Foto
123RF
Cartoful dulce are un gust aparte si poate fi folosit în multe preparate spectaculoase.

Dificultate : ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 2 cartofi dulci, aproximativ 300 g fiecare
- 1 lingură ulei măsline
- 200 g ciuperci
- 1 linguriță rozmarin tocat
- 2 linguri parmezan ras
Modalitate de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 250de grade.
- Înțepați cartofii dulci în mai multe locuri, apoi introduceți-i în cuptor timp de 10-15 minute, întorcându-i o singură dată, până când se înmoaie.
- În acest timp încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ciupercile feliate împreună cu rozmarinul și mențineți pe foc până când acestea sunt ușor colorate.
- Mențineți la foc iute și amestecați frecvent.
- Condimentați cu sare și piper după gust.
- Crestați cartofii și umpleți cu amestecul de ciuperci.
- Mențineți la cuptor pentru încă 10 minute.
- Presărați parmezan și serviți preparatul cald.
Facebook Comments
Adaugă comentariu