Home » Cartofi chilli con carne

Cartofi chilli con carne

1. Intepati cartofii si fierbeti-i in apa pana cand sunt gata. Caliti ceapa, morcovii si telina in ulei pana cand se inmoaie.

Adaugati carnea tocata si ardeii si caliti pana cand carnea se rumeneste. Asezonati cu sare si piper si despartiti carnea in portii cu ajutorul unui polonic.

Adaugati pasta de tomate, fasolea boabe si putina apa sau supa concetrat si caliti pentru inca 20 de minute sau pana cand totul este fiert.

2. Crestati o cruce in fiecare cartof gatit si impingeti cu o furculita pana cand cartoful se deschide usor, in 4. Impartiti carnea tocata cu legume si umpleti fiecare cartof. Taiati fructele de avocado in bucati si asezonati cu suc de lamaie, sare si piper.

Puneti cu lingura avocado deasupra carnii si apoi presarati pe deasupra mozzarella rasa sau o lingura de smantana.

Poza principala

h_01533671_mica.jpg

4 cartofi mari (sau 8 mici)
15ml ulei
1 ceapa mare, taiata
1 morcov, ras
2 tulpini de telina, taiate
300g carne tocata
2 ardei iuti, taiati
30ml pasta de tomate
1 cutie cu fasole rosie boabe, scursa
1-2 avocado
mozzarella rasa (pentru servire)

Cartofi chilli con carne este o mancare foarte gustoasa, specifica meleagurilor mexicane.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.