Cartofi copti cu cheddar si sos de iaurt

Spală cartofii în coajă, crestează-i deasupra de câteva ori, presară sare și pune-i la cuptor pentru 60-70 de minute.

Zdrobește usturoiul și freacă-l cu sare și ulei. CÂnd a devenit cremos, adaugă iaurtul și amestecă.

Frige baconul într-o tigaie, fără ulei, și lasă-l pe foc până devine crocant.

După ce cartofii s-au înmuiat, pune pe fiecare câte două felii de brânză cheddar și mai dă la cuptor până ce aceasta se topește.

Servește cartofii copți cu sos de iaurt, bacon crocant și codițe de ceapă tăiată fin.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

cartofi_copti_fotolia_68329761_subscription_xxl.jpg_c_koss13_-_fotolia.com_mica.jpg

8 cartofi potriviți

16 felii de brânză cheddar

300 g iaurt grecesc

1-2 linguri cu ulei de măsline

1-2 căței de usturoi

200 g bacon

codițe de ceapă verde

sare

O cină perfectă pentru o seară de weekend.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE