Spală cartofii în coajă, crestează-i deasupra de câteva ori, presară sare și pune-i la cuptor pentru 60-70 de minute.
Zdrobește usturoiul și freacă-l cu sare și ulei. CÂnd a devenit cremos, adaugă iaurtul și amestecă.
Frige baconul într-o tigaie, fără ulei, și lasă-l pe foc până devine crocant.
După ce cartofii s-au înmuiat, pune pe fiecare câte două felii de brânză cheddar și mai dă la cuptor până ce aceasta se topește.
Servește cartofii copți cu sos de iaurt, bacon crocant și codițe de ceapă tăiată fin.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
8 cartofi potriviți
16 felii de brânză cheddar
300 g iaurt grecesc
1-2 linguri cu ulei de măsline
1-2 căței de usturoi
200 g bacon
codițe de ceapă verde
sare
O cină perfectă pentru o seară de weekend.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu