- Preîncăzliți cuptorul la 250 de grade și poziționați raftul la jumătatea acestuia.
- Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, așezați cartofii tăiați pe lung.
- Stropiți-i cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper, introduceți tava în cuptor și coaceți pentru 30 de minute.
- Spălați buchetul de broccoli, eliminați cotorul și tăiați buchețelele în bucăți.
- Așezați bucățile de broccoli într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, stropiți cu ulei de măsline, sare, piper, parmezan și fulgi de ardei roșu.
- Amestecați cu mâinile pentru a distribui uniform aromele.
- Introduceți tava în cuptor și lăsați să se gătească pentru 10 minute.
- În acest timp amestecați ingredientele pentru dressing, muștarul, sucul de lămâie și usturoiul.
- Scoteți legumele și amestecați-le într-un castron.
- Stropiți-le cu dressing și serviți imediat.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 600 g cartofi galbeni
- 3 linguri ulei măsline
- 1 broccoli
- 70 g parmezan
- fulgi ardei roșu
- sare
- piper
- sucul de la jumătate de lămâie
- 1 linguriță muștar Dijon
- 1 cățel usturoi tocat
Legume la cuptor, crocante și servite cu dressing de lămâie. O idee numai bună pentru cină!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu