Cartofi copti cu lamaie

  1. Preîncăzliți cuptorul la 250 de grade și poziționați raftul la jumătatea acestuia.
  2. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, așezați cartofii tăiați pe lung.
  3. Stropiți-i cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper, introduceți tava în cuptor și coaceți pentru 30 de minute.
  4. Spălați buchetul de broccoli, eliminați cotorul și tăiați buchețelele în bucăți.
  5. Așezați bucățile de broccoli într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, stropiți cu ulei de măsline, sare, piper, parmezan și fulgi de ardei roșu.
  6. Amestecați cu mâinile pentru a distribui uniform aromele.
  7. Introduceți tava în cuptor și lăsați să se gătească pentru 10 minute.
  8. În acest timp amestecați ingredientele pentru dressing, muștarul, sucul de lămâie și usturoiul.
  9. Scoteți legumele și amestecați-le într-un castron.
  10. Stropiți-le cu dressing și serviți imediat.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

cartofi_copti_cu_lamaie.jpg

  • 600 g cartofi galbeni
  • 3 linguri ulei măsline
  • 1 broccoli
  • 70 g parmezan
  • fulgi ardei roșu
  • sare 
  • piper
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 1 cățel usturoi tocat
Legume la cuptor, crocante și servite cu dressing de lămâie. O idee numai bună pentru cină!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE