Cartofi copti cu umplutura picanta

Taie carnea de vită fâşii subţiri, ceapa julien şi rumeneşte-le în puţin ulei încins. Prepară totul la foc iute.

1.La final, stropeşte-le cu oţet balsamic şi piper măcinat după gust şi amestecă uşor.

2.Spală cartofii în coajă şi pune-i la fiert în apa deja clocotită în care ai pus şi o linguriţă cu sare.

3.Lasă-i 15 minute, scurge-i şi taie-i în jumătăţi. Aşază-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune deasupra amestecul de carne de vită, ceapă şi oţet balsamic.

4.Dă totul la cuptorul încins pentru jumătate de oră. Serveşte cartofii cu umplutură picantă împreună cu un pahar cu vin.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

cartofi_copti_cu_umplutura_picanta_mi.jpg

6 cartofi

300 g carne de vită (ceafă, muşchi)

2-3 cepe roşii

oţet balsamic

ulei

sare

piper

Un preparat gustos şi apetisant pentru o seară petrecută în compania celor dragi.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE