Taie carnea de vită fâşii subţiri, ceapa julien şi rumeneşte-le în puţin ulei încins. Prepară totul la foc iute.
1.La final, stropeşte-le cu oţet balsamic şi piper măcinat după gust şi amestecă uşor.
2.Spală cartofii în coajă şi pune-i la fiert în apa deja clocotită în care ai pus şi o linguriţă cu sare.
3.Lasă-i 15 minute, scurge-i şi taie-i în jumătăţi. Aşază-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune deasupra amestecul de carne de vită, ceapă şi oţet balsamic.
4.Dă totul la cuptorul încins pentru jumătate de oră. Serveşte cartofii cu umplutură picantă împreună cu un pahar cu vin.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
6 cartofi
300 g carne de vită (ceafă, muşchi)
2-3 cepe roşii
oţet balsamic
ulei
sare
piper
Un preparat gustos şi apetisant pentru o seară petrecută în compania celor dragi.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu