Vegetarian & vegan

Cartofi crocanti cu rozmarin

  1. Plasați cartofii cu tot cu coajă într-o oală cu o cantitate suficientă de apă .
  2. Aduceți în punctul de fierbere și mențineți pe foc pentru 15 minute.
  3. Scurgeți cartofii de excesul de apă și lăsați-i să se răcească înainte de a fi curățați.
  4. Curățați cartofii și tăiați-i în felii groase.
  5. Încingeți uleiurile într-o tigaie antiaderentă.
  6. Adăugați cartofii și mențineți pe foc potrivit pentru 15 minute.
  7. Întoarceți pe partea cealaltă când devin ușor aurii.
  8. Presărați rozmarinul și o ploaie de sare de mare și serviți.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

cartofi_copti_cu_rozmarin

  • 6 cartofi mărime medie
  • 2 linguri ulei de rapiță
  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 linguri rozmarin tocat
  • sare de mare
Secretul rețetei perfecte de cartofi crocanți constă în fierberea acestora înainte de a fi trași la tigaie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE