- Plasați cartofii cu tot cu coajă într-o oală cu o cantitate suficientă de apă .
- Aduceți în punctul de fierbere și mențineți pe foc pentru 15 minute.
- Scurgeți cartofii de excesul de apă și lăsați-i să se răcească înainte de a fi curățați.
- Curățați cartofii și tăiați-i în felii groase.
- Încingeți uleiurile într-o tigaie antiaderentă.
- Adăugați cartofii și mențineți pe foc potrivit pentru 15 minute.
- Întoarceți pe partea cealaltă când devin ușor aurii.
- Presărați rozmarinul și o ploaie de sare de mare și serviți.
Credit Foto: 123RF
- 6 cartofi mărime medie
- 2 linguri ulei de rapiță
- 2 linguri ulei măsline
- 2 linguri rozmarin tocat
- sare de mare
Secretul rețetei perfecte de cartofi crocanți constă în fierberea acestora înainte de a fi trași la tigaie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu