Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare(aproximativ 10 minute) dupa care se scurg bine de apa.
Uleiul de masline se incinge,dupa care adaugam usturoiul ( mie imi place pisat dar merge si feliat) si rozmarinul. Le lasam pe foc timp de 1 minut.
Cartofii ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Peste ei adaugam uleiul cu tot cu rozmarinul si usturoiul.
Deasupra lor se presara malaiul si amestecam bine pana ce cartofii sunt acoperiti integral cu malai.
Tava se pune la cuptor aproximativ 30 de minute, la 180 de grade.
Uleiul de masline se incinge,dupa care adaugam usturoiul ( mie imi place pisat dar merge si feliat) si rozmarinul. Le lasam pe foc timp de 1 minut.
Cartofii ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Peste ei adaugam uleiul cu tot cu rozmarinul si usturoiul.
Deasupra lor se presara malaiul si amestecam bine pana ce cartofii sunt acoperiti integral cu malai.
Tava se pune la cuptor aproximativ 30 de minute, la 180 de grade.
Pofta buna…
6 -8 cartofi medii
malai (aproximativ o mana)
rozmarin
sare ( dupa gust)
piper ( dupa gust )
ulei de masline ( 3-4 linguri)
usturoi (1-2 catei)
malai (aproximativ o mana)
rozmarin
sare ( dupa gust)
piper ( dupa gust )
ulei de masline ( 3-4 linguri)
usturoi (1-2 catei)
Pentru cei care tin post sau pur si simplu au renuntat la cartofii prajiti exista diverse variante, cel putin la fel de gustoase, care pot fi incercate.
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu