1. Pentru crème fraîche, amestecă smântâna cu laptele bătut, lasă 6-8 ore la temperatura camerei, apoi minimum 24 de ore la rece.
2. Fierbe în apă cu sare câteva buchețele de broccoli, dar să rămână crocante. Scurge-le și rupe-le în bucăți mai mici. Fierbe cartofii în coajă în apă cu sare. Taie baconul în cubulețe și rumenește-l într-o tigaie fără ulei.
3. Taie cartofii pe lungime, scobește miezul cât să nu-i sfărâmi. Pune miezul în smântâna maturată. Amestecă, sărează și piperează. Umple cartofii cu amestecul de smântână, presară deasupra bacon și broccoli. Serveste acest preparat din cartofi cu bacon si broccoli cat sunt fierbinti.
8 cartofi
200 g bacon
240 ml creme fraiche
broccoli
sare
piper
Pentru creme fraiche (smantana maturata)
240 ml smântână dulce
1 lingură cu lapte bătut
Adaugă comentariu