Home » Cartofi cu dressing de gorgonzola

Cartofi cu dressing de gorgonzola

1. Puneti cartofii la fiert in apa cu sare.

2. Mixati laptele cu smanatana, apoi adaugati gorgonzola si amestecati.

3. Scurgeti cartofii si asezati-i calzi in farfurii. Turnati sosul si presarati arpagicul. Amestecati bine si serviti.

Poza principala

h_00463973_mica.jpg

550 g cartofi noi, taiati pe jumatate
4 linguri smantana
3 linguri lapte degresat
125 g gorgonzola, taiata cubulete
2 linguri arpagic

Iata o garnitura bogata in calciu sau un fel de sine statator, numai bun pentru un picnic.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE