Home » Cartofi cu sos picant

Cartofi cu sos picant

1. Taie cartofii și morcovii în felii mai grosuţe și înăbușă-i în ulei cu adaos de apă.

2. Călește ceapa, doar câteva minute.

3. Încorporează făina și stinge cu apă. Adaugă foaia de dafin, un praf de sare și chili. Lasă pe foc, până se leagă sosul.

4. Toarnă sosul astfel obţinut peste feliile de cartof și morcov și lasă la cuptor câteva minute. Serveste aceasta mancare de post cu cartofi si sos picant fierbinte.

 

Negresa de post cu ciocolată neagră

Poza principala

cartofi_mici.jpg

1 kg cartofi

2 morcovi

sare

ulei

 

pentru sos:

2 cepe

1 făină

1 foi de dafin

1 chilli

1 cană apă

sare

 

Salată caldă

O mâncărică rapidă pentru zilele în care ai hotărât să postești.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.