Aperitiv sau gustare lipsită de vinovăție!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 1 cartof dulce (aproximativ 500 g)
- 2 lingurițe unt organic
- 1/2 linguriță pudră de usturoi
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 linguriță piper măcinat
Modalitate de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 220 de grade și tapetați o tavă de copt cu hârtie.
- Tăiați cartofii bastonașe și plasați-i într-un bol.
- Combinați untul topit cu usturoiul, sarea și piperul.
- Turnați amestecul peste cartofi și amestecați.
- Împrăștiați cartofii în tavă și introduceți tava la cuptor.
- Coaceți pentru 25-30 de minute până încep să își schimbe culoarea, întorcându-i la jumătatea timpului.
- Îndepărtați din tavă și serviți cât sunt calzi.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu