- Spală cartofii bine, apoi necurățați de coajă taie-i cuburi sau pe lungime.
- Pune cartofii într-o pungă, împreună cu toate condimentele și uleiul de măsline.
- Închide punga și agită bine, pentru a se întrepătrunde aromele.
- Pune cartofii într-un vas de cuptor și adaugă usturoiul zdrobit.
- Coace cartofii timp de 1 oră.
- Ceapa amestec-o cu sucul de la lime și las-o la macerat cât sunt cartofii în cuptor.
- Când cartofii sunt gata, servește-i cu ceapă marinată.
Credit Foto: Fotolia/ saschanti
Poza principala
- 1 kg cartofi dulci
- 2 linguri ulei măsline
- 2 lingurițe pudră turmeric
- 1 linguriță semințe fenicul
- 1 linguriță semințe chimion
- 1 linguriță semințe muștar
- jumătate linguriță boia ardei iute
- 1 căpățână usturoi
- jumătate ceapă roșie
- sucul de la 1 lime
- sare
Pregătește o explozie de arome în loc de garnitură. Cartofi dulci cu condimente și ceapă marinată.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu