Mâncăruri

Cartofi dulci in stil indian

  1. Spală cartofii bine, apoi necurățați de coajă taie-i cuburi sau pe lungime.
  2. Pune cartofii într-o pungă, împreună cu toate condimentele și uleiul de măsline.
  3. Închide punga și agită bine, pentru a se întrepătrunde aromele.
  4. Pune cartofii într-un vas de cuptor și adaugă usturoiul zdrobit.
  5. Coace cartofii timp de 1 oră.
  6. Ceapa amestec-o cu sucul de la lime și las-o la macerat cât sunt cartofii în cuptor.
  7. Când cartofii sunt gata, servește-i cu ceapă marinată.

  Credit Foto: Fotolia/ saschanti

Poza principala

cartofi_dulci_in_stil_indian.jpg

  • 1 kg cartofi dulci 
  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 lingurițe pudră turmeric
  • 1 linguriță semințe fenicul
  • 1 linguriță semințe chimion
  • 1 linguriță semințe muștar
  • jumătate linguriță boia ardei iute
  • 1 căpățână usturoi
  • jumătate ceapă roșie
  • sucul de la 1 lime
  • sare 
Pregătește o explozie de arome în loc de garnitură. Cartofi dulci cu condimente și ceapă marinată.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE