Home » Vegetarian & vegan » Cartofi dulci wedges
Vegetarian & vegan

Cartofi dulci wedges

Cartofi condimentați cu ardei iute și sumac, pentru o garnitură aromată!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 8

Ingrediente:

  • 2 lingurițe chimen măcinat
  • 2 lingurițe fulgi de chilli
  • 2 lingurițe sumac
  • 2 linguri frunze de cimbru, tocate
  • 3 căței de usturoi
  • sucul și coaja de la 1 lămâie
  • 3 linguri ulei măsline
  • 1 1/4 kg cartofi dulci tăiați în stil wedges

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
  2. Folosind un mojar, amestecați condimentele, ierburile, usturoiul și completați cu sare după gust.
  3. Amestecați cu lingura într-un castron mai mare și adăugați și coaja de lămâie și sucul împreună cu uleiul.
  4. Se adaugă cartofii si se amestecă împreună.
  5. Transferați cartofii într-o tavă de cuptor și coaceți timp de 30-40 minute până se înmoaie în interior și devin crocanți la exterior.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.