Simplu, rapid, delicios și perfect pentru o garnitură lejeră.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 kg cartofi mici, tăiați în jumătate dacă sunt mai mari
- sare grujoasă
- piper măcinat
- 30 g unt
- 2 linguri pătrunjel verde tocat
Modalitate de preparare:
- Puneți cartofii într-o oală mare cu apă cât să îi acopere.
- Adăugați sare grunjoasă și adunceți în punctul de fierbere.
- Fierbeți la foc mic timp de 15-20 de minute, până cartoful poate fi străpuns cu ușurință cu vârful unui cuțit.
- Scurgeți cartofii de excesul de apă și puneți-i la loc în oală.
- Adăugați untul și pătrunjelul și agitați energic, apoi asezonați cu sare și piper.
- Serviți ca atare, cât sunt calzi.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu