Home » Vegetarian & vegan » Cartofi mexicani
Vegetarian & vegan

Cartofi mexicani

Super petreceri cu aperitive condimentate! Să înceapă „Mexican party”!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 800 g cartofi tăiați în cuburi
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ceapă, mărunt tocată
  • 1 cățel de usturoi, fin tocat
  • 1/2 linguriță pudră chilli
  • 1/2 linguriță paprika
  • 1 linguriță chimen
  • 1/2 linguriță piper cayenne
  • smântână pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se fierb cartofii timp de 5 minute.
  2. Între timp, se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjește ușor ceapa timp de 8 minute.
  3. Se adaugă usturoiul și condimentele, apoi se prăjesc încă 2 minute.
  4. Se scurg cartofii și se transferă în amestecul de ceapă.
  5. Agitați cartofii, astfel încât să se întrepătrundă toate aromele.
  6. Gătiți timp de 10 minute până când se înmoaie, apoi se servesc cu smântână și stropiți cu puțin ardei iute.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.